2021-06-30 15:27:43• hírek • Bede Emőke

Cigarettafogás Szatmárnémetiben: több mint 160 ezer szál cigit találtak a haszongépjárműben

Kedden a közlekedési rendőrök félreállítottak Szatmárnémeti területén egy haszongépjárművet, melyet egy 25 éves, Máramaros megyei férfi vezetett, utasként pedig egy másik, szintén máramarosi férfi ült mellette.

A rendőrök összesen 164.000 szál, azaz 8.200 csomag, Ukrajnából származó cigarettára bukkantak a járműbe rejtve, s nem meglepő módon az érintettek a rakománnyal nem tudtak elszámolni. A közlekedésiek átadták az ügyet a gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztálynak, mely azonnal elkobozta a cigarettát és a haszongépjárművet is, illetve elrendelte a 39 éves utas 24 órás letartóztatását is. A hatóság csempészet címszóval kezdeményezett eljárást az ügyben.





Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt elítélt férfit állítottak elő


Nem a cigarettafogás volt azonban a keddi nap egyetlen jelentős eseménye. A rendőrségnek ugyanis sikerült azonosítania azt a 34 éves, Oláhcsaholy községből származó férfit is, akivel szemben a nagykárolyi bíróság elrendelte a rá kiszabott szabadságvesztés letöltésének megkezdését. A szóban forgó férfit korábban 3 év 8 hónap börtönre ítélték gondatlanságból elkövetett emberölés és közlekedési bűncselekmények elkövetése miatt, így a rendőrök egyenesen a szatmári börtönbe vitték, ahol megtörtént a rabosítása is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: